keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Gluteeniton vaniljamustikkapiirakka

Pohja:
200g voita tai margariinia
1,5dl sokeria
1tl leivinjauhetta
3dl semper hieno jauhoseos
2munaa

Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää yksitellen munat vaahtoon.
Sekoita taikinaan varovasti keskenään sekoitetut kuivat aineet ja levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista pohjaa 175 asteessa n.10min (pinnan tulee olla kiinteä)


Mustikkatäyte:
200g pakastemustikoita
1tl maissitärkkelystä
1dl tomusokeria

Lisää pohjan päälle kohmeiset mustikat ja tomusokeri-maissitärkkelysseos.

Vaniljatäyte:
1rs vaniljatuorejuustoa
250g maitorahkaa
2munaa 
1dl sokeria

Vatkaa ainekset sekaisin ja lisää seos piirakan päälle. Paista piirakkaa 175 asteessa n.30min



Tämä piirakka oli aivan ihanaa, koko perhe tykkäsi tästä. Suosittelen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti